top of page

Retourbeleid

Voorwaarde voor retourneren of ruilen

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen van QuTy's. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De directe kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via QuTysShop@outlook.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Als je een artikel wilt ruilen of retourneren, dan stellen we het op prijs dat je rekening houdt met de volgende voorwaarden     

  • Het gaat niet om een gepersonaliseerd product, deze kunnen niet geretourneerd worden.

  • Voeg bij je retourzending de originele bon of de factuur die bij je pakket is geleverd.

  • Het artikel dat je terugstuurt is schoon en compleet.

  • Het artikel dat retour wordt gestuurd is niet gewassen en is onbeschadigd.

  • Het artikel mag uiteraard worden gepast zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen.

  • Het artikel is, indien redelijkerwijs mogelijk, verpakt in de originele, onbeschadigde verpakking.

  • Labels en kaartjes zijn, indien redelijkerwijs mogelijk, nog aan het artikel bevestigd.

Heb je vragen over ruilen of retourneren? Neem dan gerust contact met ons op.        accessoires

bottom of page